Kod drypers dan kod petpet

Kalau ada yg tak kumpul kod boleh bagi saya ye..ni no saya.. Terima kasih http://www.wasap.my/+60149481809/koddrypers

Kod drypers dan kod petpet
1 Trả lời

Saya pernah mintak code pampers dalam ni tapi dikecam pulak sis… Tapi sekarang anak2 dah tak pakai pampers… mungkin ada ibu2 lain yang anak masih pakai

4mo trước

kadang2... ada yg memang malas nk kumpul2... jadi tnya je lah..kot2 ada rezeki kan.... lain lah kita pksa2 org...hihi....klau pksa tu memang salah... n patot di kecam🤣