CUBA BERI IDEA NAMA BUNGA UNTUK SAYA.

kakak dia sy dh ltk MAWAR NADEERA. adik pun gegirl. sy nak nama bunga yg sedap disebut dan didengar. 🥰 mana tau atas idea ibu2 dlm ni sy amik terus nama untuk ltk dkt anak sy, sy pening sbb nama bunga tak mudah digabungkn. ada terfkir YASMIN ATAU DAHLIA tp belakang nya susah nk digabung bg sedap dan sebutan tu meleret tak sebiji2 bunyi nya.

19 Các câu trả lời

Lily Ameena. Saya reserve nama ni utk pregnancy kali ni tapi takde rezeki sebab insyaAllah kali ni baby boy & ini yg terakhir sebab nak BTL sekali.

ade kwn skolah dlu...adik bradik die yg perempuan semua nama2 bunga....sukma cempaka,murni dahlia,

klu ank sya girl sya nk ltk nma orchid latisyah.tp suami xsetuju..xpela,jd la knangan nama tu

Anak saya nama maryam dahlia . Kalau ada next nak letak Airis khadeejah Aisyah zahra

Raya Adreena Kuntum khadeeja Ros Safiya

5mo trước

comel nya nama🥰 dilema betul memilih

Jasmine kayla, naura aisyah

Yasmin Alysha Dahlia Azalea

Yasmin Zenia Dahlia Ayana

Lily Melur Cempaka Orked

Lily zulaikha 🥰