hye, sy 1st time preggy. and now dah msuk 4bulan. ada tak tips utk posisi tidur yg ssuai?

kadang2 tak selesa tidur melentang#ingintahu

2 Các câu trả lời

Biase preggy tidur mengiring kekiri atau kanan. Itu posisi selamat untuk bayi. Then awak letak laa bantal kat belakang ke depan ke, atau awak beli bantal untuk preggy tuh, bagi selese siket. Tidur terlentang tak elok takut bayi ade pape. Second trimester memang da digalakkan tidur mengiring. Sebab perut da membesar

tidur mengiring lagi okay saya preggy 4 bulan pun rasa x selesa bila tido tlentang. klau nak selesa lagi letak bantai kiri kanan.tpi ikut ksrlesaan tuan badan la