pengalaman 12-13 week

jom sharing pengalaman anda sepanjang 12-13 week . saya selsema sumbat hidung rasa tak best . asikk penat nak tido tapi rasa stress duduk rumah . entahlaa . tak pernah ada alahan muntah muntah. hb 13.2 gdm selepas mnum air gula 6.6 . korang camne ? #firstmom

1 Trả lời

hidung sumbat boleh bgtau doc time appointments. nt dorang bg ubt crystal untuk kita hidu bg kurgkan sumbt. masa sama akn dpt vitamin c..so far apa yg sis alami sya pon jd cmtu