Apakah huruf yang hilang?

Jom sertai permainan mudah malam ini!😍 Teka & komen apakah huruf yang hilang dalam gambar di bawah?🤔 Pastikan anda komen jawapan yang tepat dengan banyak ya! Siapa komen banyak akan dapat poin PERCUMA 💰

Apakah huruf yang hilang?
1197 Các câu trả lời

MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN

saya ambik gambar ni mnggu lepas,, tapi masih samar².. ada kmungkinan akan mngandung kah? sbb tarikh period saya ada 1 week lagi dari skaran

Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan Menyusu badan

M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n

MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN MENYUSU BADAN

11) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

10) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

9) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

8) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

7) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec