WAD KANAK2 DI HOSPITAL SUDAH PENUH.STOK UBAT DI KLINIK,FARMASI SEMAKIN BERKURANG!!!!

Jom kte ikhtiar utk ank2 dan keluarga dgn”MR THERAPY” yg dlu dikenali sbg AO WALEET dan AOW THERAPY😉 Make sure setiap rumah ibu2 ayah2 standby AOW@MR THERAPY sebagai EMERGENCY KIT utk sementara waktu🥺 Dr newborn sehingga ke warga emas blh guna taw..mcm2 kebaikan blh dpt dlm 1 botol Berminat nk try blh klik laju2 link wasap di bwh www.wasap.my/60139249207/nakAOW *FREE COD SEKITAR SENDAYAN & S2* *FREE POSTAGE ke seluruh semenanjung Malaysia untuk bln ni* Jgn lupa dapatkn taw🥰 #MrTherapy #aowaleet #AOW #1rumah1AOW #aowaleetsendayan #aowaleetseremban2

WAD KANAK2 DI HOSPITAL SUDAH PENUH.STOK UBAT DI KLINIK,FARMASI SEMAKIN BERKURANG!!!!
1 Trả lời

👍🏻