Ketulan darah pada week 8

Itu normal ke untuk week 8? Siapa pernah alami?

3 Các câu trả lời

Asal namanya keluar darah sewaktu hamil tidak normal ye puan. Lebih2 dia keluar ketulan. Sdgkan spoting brown pun dah dianggap ancaman keguguran apa lg klu ketulan darah. Cuba ke emergency biar dr yg cek dan bagitau apa mslhnya ye, kmi d sni pn susah jg nak bagitau apa tu sbb setiap pregnancy x sma bagi semua org. Smga dipermudahkan

Allahu sis, ketulan ke atau even secalit pun trus ke emrgncy biar doc cek normal ke tak normal, Kalau normal tak pe, takut tak normal. Saya cukup trauma kalau bleeding mmg trus ke hspital🤧

Sebarang darah atau ketulan yg kluar, tidak normal. Seeloknya refer ke dr.