Salam Nak tnye sy skrng baru 12week .. Soalan sy blh tak klu kite insert Jamu kt tututt ..

Insert Jamu

6 Các câu trả lời

Seram la dengar jamu2 ni sis. Pakar i pernah bagitau. Jangan amalkan jamu2 ni. Tak kisah la telan ke masukkan kat vagina ke. Worst case scanario boleh menyebabkan kanser 10-20 tahun kemudian. Nk ketatkan vagina just buat exercise je. Google kegel exercise tu lagi selamat. Do it natural way. Sayang badan ya sis

Waalaikumsalam. Tak kisah pregnant berapa weeks sekalipun, JAMU adalah tidak elok untuk badan apatah lagi ibu mengandung. Kalau boleh, elakkan lah. Doctor pun tolak sekerasnya jamu. Tolong sis, saya nasihat berdasarkan pengalaman saya. Jangan jadi macam saya.

1y trước

owhh baik² noted ..tq yer .. sy ikutt nasihat sis

lohh jgnla msuk apa2 jamu ka dkn dlm vagina.. sdgkn feminin wash pn xdgalakkn utk ibu preggy&wanita2 xpreggy.. kdg2 bhn mercury fminin wash tu blh mnybbkn kita akn ada kputihan yg slma ne xda tau

Uitttttt jangannnn main2 jamu2 ni. Apa2 jadi kat bby nyesal kemudian hari la sis oi

utk apa tu? sebaiknya jgn la berjamu2 dulu time pregnant ni. apatah lagi insert2 tu

1y trước

baik noted .. sy try senaman kegel je ..terima kasih untk nasihat,🥰

Better no need insert2 or jamu kalau kena jangkitan nnty mmng parah😪