Sesuai ke untuk wanita hamil Yang ade kencing Manis, Susu anmum Materna baru tu? Tiada gula tambahan

Ini Susu anmum baru, tanpa gula tambahan katanya

Sesuai ke untuk wanita hamil Yang ade kencing Manis, Susu anmum Materna baru tu? Tiada gula tambahan
1 Trả lời

kalau ada kencing manis , elakkan la minum anmum. memang tiada gula tambahan, tapi kandungan gula dalam anmum tu sendiri dah banyak . boleh belek belek label belakang masa nak beli nanti, buat perbandingan dulu. nanti tak pasal tinggi gula dalam badan

2y trước

Ya sye pun nak tau plsss..sy ada gdm