Jika besok kita kena buat bsp,adakah lepas dari pukul 10 mlm kita tdk boleh minum air mineral??

21 Các câu trả lời

bole mnum tp dlm kuantiti yg sikit .. sekadar bsahkn tekak ..bole..jgn byk....

jgn minum..nnti efek jgk bacaan..sy dh kena...puasa je awk..x pyh minum lgsg

boleh ja minum..air kosong takda msalah.. penting utk kita mnum air byak..

Boleh je minum.. Sbb air kosong ni 0 kalori.. Xde kesan pape pun..

sblm dan selepas minum air gula, sy minum je air masak. takot muntah.

boleh minum air kosong, jgn air manis walaupun sikit tak boleh

boleh minum air msk je dear...

air suam boleh minum mcm biasa

boleh minum air kosong

boleh minum sis