Assalamualaikum nk tnye normal ke sy sering skit bahagian blkg pinggang n perut sy dh 6bln pretnen

2 Các câu trả lời

nak kata normal tu tak lah, tapi ramai orang macam tu juga. seeloknya nanti check up bagitahu doktor, kut kalau dia nak check possibility sis dah start contractions ke etc. kalau tak, most probably sebab posture dah lari. kena jaga posture & banyakkan exercise/stretching untuk kuatkan otot2 tu

Xpasti la..mmg xde buat pape sakit jgk ke? klau sy skrg dh 25w..klau baring mgiring la rse sakit dkt blkng pastu tukar posisi plk, sakit dkt tulng kemaluan..nk bngun seksa sikit..nnti tnya la Dr/Nurse next checkup