Hi mommy,ada tk yg minum susu Anmum perisa coklat, Ok ke atau sma je dgn yg Original

12 Các câu trả lời

Just bgtahu je, susu anmum byk gula, better elakkan x kira perisa apa pn

sy beli yg dia tulis kurang gula, tak elok jgk ke ya?

9mo trước

sy time pregnent gdm on diet control..pun minum nie tp kena suam2 laa kalo sejuk memg xlalu..ambi waktu pagi.. lepas cek gula yg puasa dri mlm tu sy minum secawan dgn beberapa keping biskut kering.. sepanjang mengandung.. alhamdulillah gula x mencanak naik.. hehe