Sy 1st time preggy,1st scan 6Week,cuma nmpk kantung,8week scan lg,msh nmpk kantung.. normal ke ye..

14 Các câu trả lời

9-10weeks biasanya dah boleh tengok janin and dengar heartbeat. Sis period regular or irregular?

10mo trước

Sy tiap bulan DTG period ok...cuma X tepat date nye...nape ek sis..

period sye jenis regular.. 6 weeks nmpk kantung &janin.. 8 weeks da dgr heartbeat baby..

10mo trước

bestnya....doakan Sy juga ye sis

kalai sy 11w br pergi scan...xnk pkir bkn2 jd amek yg paling last br scan...

10mo trước

ye...Sy ingat pun nNti 11 week baru nk gi scan....

Sis...nk tnya bila u last period.Kot² sma dgn sy.Tq

10mo trước

awal bulan 10 haritu sis..3hb.. awak berapa week dah..