Hai mmy ada tk yg pengalaman amik depo ,, sy haid skg tk MCM selalu ,sikit2 je,, normal ke ?

4 Các câu trả lời

sy 1st ccuk depo bln 10 aritu..sblm ni mrancang sndri je..tibe2 trbabas dpt no 2 ni..huhu..lps beberapa minggu ccuk tu sy alami pndarahan..bkn period..pndarahan tu mula2 sikit lpstu mkin bnyk..smpi la dia bkurang smula..ni dah xde langsung kluar darah...rmbut pn ade gugur jgk..kdg2 pening skit..susu bdn drop..sy cmpur susu..tu jela effect yg sy alami..

ada org amik depo tak period lgsung, ada org kaco period tros jd bnyk sgt pastu lama nk stop, tp kalo awak jd ckit2 tp just dalam 7 8 ari mcm period awak sebelum2 ni tu normal je. if x yakin juga bgtau nurse n mnta tuka depo tu.

normal...sy mmg lansung xkeluar haid sepanjang depo. pernah jumpa doc risau jgak, tp doc cakap tu normal je

Saya ambik depo, period sikit2 continue dah dekat sebulan. Pening 😅