Nak tnya..klau dekat tarikh nak bersalin..memang berat menurun ke..dn berat tak bertambah?

6 Các câu trả lời

Oh kalau saya berat naik mendadak, anak pun mendadak naik jugak. 39w berat anak 2.6kg. 2 hari sebelum due kk scan dah 4kilo lebih terus kena tolak hosp untuk e czer😅

sy skrg 37w. seminggu naik mendadak 4kg 😆 dgn kaki bengkak.. tak pasal2 kena cek bp hari2 😂😂

Sama saya. Dr kata Normal, berat akan turun dihujung kehamilan. Atau static

12mo trước

ohh sbb 2 kli cek berat ..berat bdn msih yg sma tak naik2.🤭

Sllu dgr org cakap mcm tu lah. Tp saya naik. Dependss rasanya

sy naik dgn jayanyaa hahahaha

saya pun statik. X naik2 dah

12mo trước

ohh sbb slma nie setiap cek berat ..mstz je naik..sya dh 2 hri cek berat ..msih yg sma berat