Hi saya nk tnya,ada tak yg sakit tulang kemaluan, baru 8 weeks,sakit trutama wktu tido &dduk lama ii

2 Các câu trả lời

Hi, saya ada rasa jugak.. denyut2 kat bhgian kemaluan cam mncucuk nak2 lagi time duduk lama. Tak pasti tulang ke urat. Rasanya mmg simptom ibu hamil mmg mcm tu. Btw sy pun 8w5d.. harap2 semua baik2 utk ibu2 🥰

sy pon 8w sama laa duduk lama² mesti sakit pggng..

1y trước

sya first time mngndung ni jadi risau sikit sbb tnya mak ,kak ipar smua takdk sakit ii tulang kemaluan..tiba ii sya sakit tu risau jugak