Ade ke due bulan 8 tapi dh ada tanda ii dh

19 Các câu trả lời

saya due in shaa Allah 31 /8 ..sakit² celah peha ..sama laa pakai spender pun dduk ..huhuhu ..

Sy pown due bulan 8,23/8,tp Perot kerap mengeras..sakit pinggng jgn ckp la..skrg Bru 33week..

saya pon due bulan 8 . 9/8 tapi belom ada tanda apa apa lagi . baby aktif macam biasa

1y trước

due kita sama 9/8 .. blm ada tanda².. cuma sakit kat kelengkang aje.. bby pun aktif aje..semlm scan kepala kat bwah dah harap terus la masuk laluan jgn bby pusing.. 8/8 kalau tak bersalin kena masuk wad sebab gdm on diet

Bln 8 jgk 4.8 smoga kita dprmudhkn melahirkn nt tgl brp minggu ja lg jmp baby

Sya due 3/8 Blum ada tanda2 lagi..doakan Sya semoga dipermudahkan urusan🙏

due date saya 20/8. masih belum ada tanda tanda nak bersalin.

mg dpmudahkan segalanya amiin

28/8 belum ada tanda² lagi :)

Due 28/8 xde tanda² lagi