Perut sebu awal mengandung Adakah sesiapa yg sprti sy, perut sebu awal2 preggy?

5 Các câu trả lời

. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

samaaa,, lepas tu asyik nak makan pedas2,, bila makan mula la loya lepas tu perut lagi sebu dan pedih ulu hati🤭

saya pun angin je... petang je angin.. makan Salah x makan Salah... baring je...

Sama lah perut sebu tapi tak ada selera makan

1y trước

ye, sy pun mcm ni. sy bru 6w. mkn mmg xlalu, smpai skrg perut rasa xselesa.

normal sis