Anak 1y9m tidak mahu menyusu sudah.Normalkah?Dia macam buang susu sudah..

1 Trả lời

Anak puan masih berbotol susu ke? Kalau anak puan boleh minum dalam open cup/cawan atau botol biasa, boleh berikan dalam tu. Tapi tak perlu risau, sebab untuk setahun keatas, susu bukan keperluan utama. Kena lebihkan makan daripada susu.

1y trước

Ya, tapi dia xmau sudah minum guna botol susu..Guna cawan minum pula..Kalau dlu tiap mlm minta susu skrg xsda..Dia minum susu sblm tdur tpi guna cawan.Owh okay2 puan terima kasih ya