Assalamualaikum semua hari ini saya 38w2d belum ada tanda2 lagi.. Adakah ibu sama weeks dah bersalin

2 Các câu trả lời

lain org tak sama. Sy bersalin masa cukup 39w. tp sis dah boleh standby Dan ready beg dlm kereta. in case apa apa boleh terus ke hosp. semoga dipermudahkan urusan sis ♥️

sama la 38w 2d jgk. belum ada tanda2 lg. contraction palsu pun sy tak alami pun lg huhu tp ada pujuk baby keluar once sy dah selamat balik rumah mak nanti hehe