Salam semua..sy dh hmil msuk mggu 23..ttpi adakah normal kdang2 slepas mkn akn rasa mual2 nak mnth?

3 Các câu trả lời

normal je tu sis. sy ank no 2 mual muntah tu smp bby lahir. cuba mkn sikit tp sering sis. biasa mcm ni berlaku pda moms yg ada gerd or gestrik.

normal je. ade time alahan cepat ade lambat ade spnjg masa pun ade. sy skrg 28 weeks pun ade lg muntah angin wpun x mual n jrg2.

i pn rse mcm tu sis. siap muntah lagi tpi tak la teruk sngat mcm mula² pregnant. normal je doc kata

2y trước

yeke..tq utk info sis