Normal ke 4 bulan perut masih kelihatan kecik risau kadang kadang..

8 Các câu trả lời

normal sis... sy 1st pregnant 7bln pn kcik xnmpak apa. kalau nmpak pn, takat mcm kte kembungkan perut or mybe mcm lepas mkn. dh msuk 9bln nk dekat due date baru nampak perut besar sikit. tu pn still lg kecik 😅... now ank 2nd. perut ada la jugak nampak. mybe sbb lemak kt perot kot tu nmpak besar sikit dr 1st pregy dlu 🤣.. btw, jgn risau.. saiz perut kita kadang bergantung pd tuan badan. ni apa yg nurse bgtau sy la dlu .. asalkan bby kte ok dh ckup dh... yg penting, jaga makan, jaga diri. bby membesar dgn baik dh kira ok 😊

Normal pn, jangan risau. Ada je yg 6bln pn still baru skit nmpk baby bump. Semua ikut badan jg. Klu mcm sy, 3bln+ dah nmpk baby bump sbb perut mmg x besar sgt sblm preg. Kakak sy pla dlm 6bln+ bru ketara baby bump sbb perut dia bnyk lemak katanya 😂 so jgn risau ya pn, itu semua normal. Enjoy je journey ibu mengandung ni..

2y trước

Saya pun

Normal je tu. Kalau perut jenis lemak tebal, mmg x berapa nampak , mcm saya😅. 28 mingu pun org mcm x percaya.. Dulu masa nak beranak 37 minggu pun doc ckp, memang kecil ye perutnya. Just share pengalaman😅😉

Normal, sy dulu 6 bln still x nmpak Sbb bdn sy tembam dh. 😅😅😅 Lpas 7 bln bru nmpak

sy bmi normal.. da 4 bulan pon perut still berlipat🤣🤣🤣

Normal. Bergantung kpd size badan, BMI dan byk mana lemak

saya pun macam tu. kadang rasa preggy, kadang rasa tak 😁

2y trước

🤣🤣🤣itulaa kan rasa mcm tak prggy pula

Yes normal. Memang ada sesetengah ibu perut kecik je.