macam mana nak tahu ciri ii mangandungkan anak perempuan dan scan tpi masih x nampak

2 Các câu trả lời

xde ciri2. mmg scan je jwpn die. unless u ingt date buat die. samaada 3days before ovulation or 24hours before ovulation. 3days before, could be girl. 24hours boy. ade tulis dlm sains.

actually ciri2 xblh pakai sgt...xsmuanya tepat,apatah lg yg scan...doc sdri ckp scan bukan menunjukkan betul 90-99%..hanya 70-90% je..