Saya dh 19 week.. knpa saya selesa tidur sebelah kanan shj? Tak selesa tidur kiri atau melentang?

3 Các câu trả lời

entah, saya selesa belah kiri. takde apa pun, bagus lah tidur mengiring, memang digalakkan 👍🏻

Sama la sis,kalau kiri bby mngeras,tnda nya dia xsuka la tu🤣🤣🤣kalau kanan ya Allah selesa sungguh hahaha

2y trước

Hahaha betul,,dn utk elak suami dn ank terkacau perut msa tdur juga😂😂😂

Lau sy suka belah kanan..Kuar baby boy.. alhamdulillah 2x dh suka belah kanan mmg Kuar boy yg sulong n no 3..😊

2y trước

alamak.. hrp2 saya girl kami ni.. dh ada 2 boy ni 🤭