Sy nak tya.. Betul ke sepanjang hamil rambut x boleh potong?? Pantang kata nya..

3 Các câu trả lời

rasanya org tak bagi potong sbb takut nanti time pantang tak bole nak ikat rambut kot . tapi saya lepas tau pregnant, potong je. baru rasa lega. kepala ringan sikit.

2y trước

tu la nk potong bg ringan rasa kepala tp takut2 juga nk potong klu ada yg ckp x blh

mcm x betul je. sy potong je masa hamil😆 tu mitos org2 lama agaknya.

2y trước

ya ke sis.. makasi bg pengalaman.. sb sy serius ni nk potong

sy potong je sbb rimas hahaha..jd ringan sgt kepala..

2y trước

awal2 trimester dah potong,pastu potong lagi kalau dah panjang..sy rimas rambut panjang sis