normal ke kandungan br 13 weeks tapi dah dpt rasa berdenyut² kat bahagian bawah perut.🤭

6 Các câu trả lời

Normal klau, saya masa 16 lagi kuat denyutnya. Kadang tidur pun terbgun ingat kan nadi pindah kat perut. Plus dah rasa gerak gerak baby.

2y trước

Sama 😂 saya pn fikir nadi kt perut hahsha. dia mcm sekejap2 rasa denyut kt perut

saya weeks ke 11 pun dah rasa denyut2 halus mcm geli2 je. tak tahu juga denyut apa tu. Mmg baby dah gerak ke weeks 11 ke atas?

Sy dah rasa baby gerak/ tendang tapi pelan jee. Baru masuk 14weeks today. Anak kedua ♥️

Sama lah,,tu bby sedu agak nya😬

2y trước

Bertuah yg rasa awal tu😁😁😁

sama ☺️

normal