Salam,,nak tnya klau ngandung 3bulan boleh ke mkn makan yg sejuk ,,mcm ais cream,,dan air ais nk thu

2 Các câu trả lời

blh je sis..mcm sy nie hntu ice cream😅 tp bila pregnant nie kdg2 smggu 2 kali mkn je mkn,sblum pregnant smggu 3 4 kli jgk la mkn🤣 abc pun mtk dgn suami nk mkn,blh je cuma jgn terlalu kerap la tkut sgkut kencing mnis😅 bila pregnant mknan mnis la pling pnting kena jga ,org pregnant nie snang nk sgkut kencing mnis

Kenapa tak boleh? Makanan/minumam semua turun dan dihadam dlm perut. Melainkan sis ada alahan sesuatu, so kena elakkan.