Kandungan baru 7w boleh dah minum susu kan?? Susu anmum okay ke??

3 Các câu trả lời

kalau sis takde masalah mual/muntah boleh je consume. tp kalau ada mual better jangan dulu. doktor bgtau susu lg buat kita rasa nak muntah. makan buah2 an pun ok sis🙂

bole minum. saya minum susu anmum ,tapi bykkan org tak galakkan sgt sbb baby akan besar sama . tapi saya minum jarang2x , kalau minum pun sehari sekali je.

2y trước

owh yer ke.. oky terima kasih atas info yer

Susu kotak pun okay, fresh milk etc ☺️ Not necessarily susu ibu mengandung