Normal ke ibu2 .. kandungan 8mnggu tp scan jantung xdetect

1 Trả lời

saiz kandungan masa scan memang 8w ke ? kalau tak teratur cycle period, tak perlu risau . ikut pada ibu² jugak. macam saya 8w dah nampak

2y trước

mungkin ada tapi tak nampak. sebab saya scan , size kandungan tu baru 7w1d masa saya scan. kiraan asal ikut hari first last period dah 8w time tu. nampak dah jantung . try repeat scan semula ya di klinik lain. kadang boleh jadi sebab alat yang klinik tertentu guna tu alat lama . jadi tak berapa elok function dia