Pernah tak mommies, mule check upt naik double Line, lepas bape minggu satu Line?

1 Trả lời

Bg saya normal. Ada orang kata chemical pregnancy, ada kata nak datang bulan. Dan hormon kita berubah. Lama2 saya akan biarkan sendiri. Tak fikir. Saya akan check bila nak buat kerja berat je, risau ada isi. Selepas 1y1m kahwin, alhamdulillah Allah bg rezeki anak. Kadang2 hormon sis, saya akan google dan banyak jawapan dkt situ

2y trước

tulahh sis,, kite dah riso dahh... baby first kan.. bnyk Mende kite tak tau,,, lagi² Kene keje ni...