maaf tanya sbb baru lgi lmbat period 2 hri line satu samar ii ni positif or negatif

5 Các câu trả lời

positif ni mcm sy, 5 hri lmbt period first check mcmni lahh garis terlalu samar tpi nanti coba lgi dalam 5 hri mcmtu atau coba testpack brand lain plk,

ni positive ni. saya pon period lmbat 4 hari cemtu check, samar2 macam ni. keesokkan and lusa check brand lain baru nmpak bebetul double line

saya pun macamni . lepastu check lusa . alhamdulillah nampak dah naik double line . jaga diri baik baik ya ibu🤍

Positif. Kandungan masih baru ni. Nanti try repeat test lagi seminggu. Take care sis. Jangan buat kerja berat2.

Mata saya nanpak positif 😍 Jaga kandungan baik baik ye ❤️

1y trước

baik sis tq😊