sy prgnt ank kdua dh 5weeks ,smlm ank sulung tiba2 duduk kat prut,skrng prut sy sngt skit normal kh?

2 Các câu trả lời

nak tulis panjang x dpt ....sya duduk ka aircon pun berpeluh tahan sakit ada tak cara untuk atasi sakit ni ..sbb sy tingal jauh dri kluarga dan suami sya dh turun kja sbb tadi x sakit sngt ...suami sya balik kja jam 9.30 mlm ..klau nak balik dri tmpt kja pun 2 jam baru smpai umah ..ad tak cara untuk kurangkan sakit ..rasa sakit dia macam nk bersalin ...sakit sngt smpai tangan pun bergetar

2y trước

better sis g klinik

Saya pun ada sakit bwh perut rasa macam mencucuk2. Semalam g klinik buat ujian urine doc ckp ada kencing kotor n dia bagi antibiotics. So yang mana selalu rasa sakit bwh perut tu better pegi cek klinik.

2y trước

betui sis.... keselamatan UTK bby juga tu