Prolonged Jaundice

#ingintahu #pleasehelp Baby sy skrg 1 bulan 19 hari. Kuning tk turun² lagi. Last check 12.0. Segala petua dh ikut tp tk turun jugak. Susu formula apa yg ok untk baby kuning ye? Pastu untk ibu yg menyusu ni kena terus pantang makanan ke?

9 Các câu trả lời

Sis blh cuba susu kambing karihome mix dgn susu bdn..Then susukan pda bby sis ☺️

1y trước

okay sis. ni sy try susu lactogen dlu sbb baru tukar susu haritu. kalo tk ok, sy try yg ni ye. terima kasih sis