Asid folic

#ingintahu perlu ke makan acid folic sementara nak buka buku hijau

4 Các câu trả lời

Mmg kena makan awak smpai 12 week lepas tu kalau dah buka buku pink tak payah makan dah asid folic nurse akan bagi ubat lain pula bergantung dgn awak punya kandungan apa yg perlu diambil

Hai. Bila start tahu pregnant dah boleh start makan acid folic. Malah sebelum hamil pun boleh start.

2y trước

Sama²

acidfolic meembntu pembesaran bby.. mengelakkan sebarang kemungkinan pd bby..

maaf boleh tahu mana nak dapatkan acid folic

2y trước

sama2.. semoga dipermudah urusannya