saya baru 31minggu , normal ke kalau kita start rasa tak cukup nafas bila baring jadi tak selesa

3 Các câu trả lời

Sama sis dgn sy…tp bkn selalu la, time baring tu tiba2 rasa mcm nafas tersekat..sy akn bgun..pastu adjust tinggikn bantal sikit..jdi time baring je

normal sebab baby dah berat. dia himpit salur darah kita ke jantung, buat kita sesak nafas. sebab tu seeloknya baring mengiring.