Penting ke asid folik

#ingintahu Nak tanya .. saya dh brpa kali try untk prgnt tp asyk satu line je.. penting ke ambik asid folik ni mummy?newbie🥺

2 Các câu trả lời

saya ttc dekat 2 tahun. saya jaga makan . diet sihat tp xde pun sgtttt. beria. diet sbb nak jaga kesihatan sebenarnya . cut sugar . cut fastfood jajan nugget sosej semua . pastu banyak sedekah saya buat ibdah korban niat sekali. saya minta org g haji / umrah doakan . kena bersama waktu subur then xboleh stress2 . cubalah . makan asid folic

2y trước

Stress pn punca sush nk prgnt ke 😔

penting

2y trước

Thank you mummy❤️