Hi semua,saya ialah new mom..kalau dekat underwear basah then ada keputihan wrna putih ..itu tanda a

Hi semua,saya ialah new mom..kalau dekat underwear basah then ada keputihan wrna putih ..itu tanda aGIF
1 Trả lời

itu tanda keputihan la awk...tanda apa lg....pening sy dgn soalan awk ni

9mo trước

Mungkin maksud dia keputihan yg bkn berketul tu kot sis..yg cair skali air..Dia takut ketuban leaking la tu sbb basah tu dia tanya..sy rasa laa..