Hi mommy², sy nak masok 37w tp still xdpt tau macam mane braxton hicks tu, camne ye

1 Trả lời

ada 2 keadaan perut mengeras....kalau mengeras tp ada bonjolan (mcm 2 sides) atas dan bwh atau kanan dan kiri...tu baby tgh stretching..kalau mengeras full 1 bahgian perut(rahim) dan xsakit tu braxton hicks.kalau mengeras penuh dan sakit.tu cntraction.wallahu'lam

1y trước

kalau tak sakit, xde apa..kalau yg sakit tu bru tnda nk bsalin;)