salam,ada tk sapa2 kt sini pernah pregnant tpi kena scam dengan jantina baby?

2 Các câu trả lời

setakat skrg belom lagi 1st baby scan baby boy keluar baby boy. tp baju mmg jenis beli unisex boleh pakai. 2nd baby scan 4x doctor kata baby girl. detail scan pon tunjuk baby girl. due bulan 1 ni. baju tak beli byk. sikit2 je.

Salam. Tak pernah pula. Masa detail scan memang doc cakap girl. Tapi tak beli barang warna untuk girl pun. Tengok lahir memang girl