nak tanya , kalau kita kje gov brapa ye cas bersalin di hspital kerajaan.

2 Các câu trả lời

kalau kerja gov cas pun tak mahal mmy. saya yg suami isteri tak kerja gov pun cas bersalin tak sampai rm100. apa lagi mmy/suami yg kerja gov..lagi dapat murah 🥰 tapi ni bersalin normal lah..kalau czer saya tak tau lah kos dia berapa. yg penting kalau mmy/suami kerja gov,kos mmg tak mahal.

2y trước

tqq info sis

kalau kerja gov rasanya blh guna GL kot kalau xsilap. Ikut gred la, blh tau dpt kelas berapa dan ikut kekosongan bilik nt. Cuma kalau masa cuti bersalin, jenis kerja ada elaun kritikal kena byr balik kat jabatan.. boleh tanya staf kat bhgian sumber awk kerja ya

2y trước

tq info sis