Awal preggy Sy nk tnye klau lewat 3 hri period blh check upt dh ke atau kne tnggu smnggu jgk?

9 Các câu trả lời

Klu nk cek boleh, tp klu naik 1 line jgn kecewa sgt.. try lg selagi x period ye.. sbb bdn org lain2.. ada yg blm tarikh period cek pun da diuble line.. ada org yg kena tggu seminggu or 2 minggu delay br naik.. Mcm sy, period lewat 2 minggu br naik line.. yg prgnant tahun ni, skng ni, da lewat sebulan naik samar2 sgt, sy beli clear blue digital tu tulis prgnant br puas ati 😅

Boleh takda masalah. Tapi badan lain2. Delayed seminggu dua in shaa Allah line akan terang. Ada sesetengah orang, line terang benderang walaupun due period belum sampai. Tengok pada badan kita sendiri. Ada juga yang sebulan delayed barulah nampak line tu pun belum terang mana. Moga ada rezeki awak 🤲🏼

boleh je nak check. xde mslh pon. sy masa 1st baby check upt selepas 2@3hari delay period. masa 2nd baby sy check 5hari awal sebelom delay period.

11mo trước

tq ats info

boleh check. saya check sehari sebelum sepatutnya period pun dapat positif dah. moga murah rezeki sis 💜

Saya lewat 1 hari pun dah check terus😁. Tapi line samar2 lah. Saya tunggu lagi seminggu baru line terang

boleh dah.. if period jenis regular usually lewat 3 hari je pun dh dpt detect

saya delay period sbulan ..bru upt alhamdulillah double line...

Da lwt blh check.sy lewat sehari terus blh npk +ve line..

saya cek awal smnggu sblm period naik line samar2...