bahaya ke kalau saya tidak pergi checkup perot ketika hari bersalin semakin dekat

4 Các câu trả lời

Bila dh makin dkt hari nk bersalin lah lg patut pergi check up. Tu yg penting sebenarnya, nk kena tau kedudukan baby - songsang ke kepala dh ke bawah ke, ketuban cukup ke kurang ke terlebih ke, uri kt atas ke bawah ke, baby besar sgt ke kecik sgt ke.

better chck ikut date yg telah d beri.demi keselamatan ibu dan anak.mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y trước

Dah hujung kehamilan ni lebih baik check up je ikut date yg diberikan utk memastikan kandungan tak bermasalah..risau kalau ad risiko apa2 jd kat kandungan

Bahaya puan... Di hari2 akhir kehamilan lah yg kena lalu pantau

Sgt bahaya