Sangkut gula.9.1 dah buat 4kali tp ok dah ..adakah kena repeat lg??ataupun buat sampai besalin?

INGIN TAHU

2 Các câu trả lời

saya sangkut 7.8😁 ngam2 border line🤣!! then strt buat bsp.. 2 minggu sekali... gdm on diet control... sampai bersalin kena buat.... kalau bacaan x cantik dctr akan on.ubat/insulin..ibu2 yang dh sangkut result air gula ni..nnt 6 minggu selepas bersalin kena repeat minum air gula utk pastikan gdm sbb pregnant ataupun mmng ada diabetes🥴

2y trước

bacaan ni dh cantik sis..... bacaan pagi puasa tu kena 5.3 ke bawah dn slps breakfast/ lunch/dinner 6.7 ke bawah...

iya puan. bsp kena buat sampai bersalin. kalau result ok semua di paras normal, doktor akan suruh buat diet control je. repeat bsp samada 2 minggu/1 bulan sekali. kalau ada kantoi antara 4 bacaan tu, kena on ubat/insulin. yg ni selalunya repeat bsp 2minggu sekali.