Hi, doctor nak induce saya 38 weeks, rasanya doctor boleh tunggu extra 2-3 hari extra tak ?

Induce at 38 weeks (GDM on control)

4 Các câu trả lời

gdm on control xblh lbh due je...mcm sy pon gdm gak...tp 2nd nie sy pilih czer and tarikh sy czer mase 39w spttnyer mase 38w tp sb tarikh xde kosong...klo dr suh induce 38w mst ad hal...try tny knp...

kalau gdm on dc biasanya dr akan tunggu sampai due date.. tp kalau 38w nk induce mungkin ada sebab lain yg urgent.. cuba tanya dr.. diorg lg tau keadaan sis.. apa2 pon baby lg penting..

sy gdm dc jgk due 24/5 tp kena serah diri 9/5 ni 38 w dah kena bersalin.kena induce jgk dr ckp hrp2 baby kuar sblm 9hb 5 ni

xboleh.