No morning sickness but....

Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!?

16 Các câu trả lời

saya pun begitu mula2 pregnant... rasa penat ja.. tp x pula sampai muntah2.. rasa maw tidur ja siang... mlm mmg susah tdo..😅

6y trước

ya betul2...

Usually morning sickness starts in 8 weeks pregnancy... 😊

same with me. now at 1am still cant sleep.. haha

Same dear.. no morning sickness .. tp tido memanjang.. lapar pn sama

6y trước

Tido malam awal.. pukul 10 dh ngantok.. tk tau la knp

Sy start morning sickness minggu ke 7 sampai minggu ke 12...

6y trước

pregnant anak first sy start 12 weeks - 16 weeks

Same goes to me!