Hye and Salam Ramadhan Mommies!

Im only 5 w 3 d pregnancy and im fasting today. Is it safe for me to fasting? As this month i already felt the morning sickness, dizziness, loss appetite, body weakness. Do share your experience mommies. ?

16 Các câu trả lời

boleh je puasa..ikut smpai tahap mna kita blh tahan. klau alahan tu truk sgt, buka la puasa.. jgn seksa diri

13w 2d... jam 8.30 sudah muntah angin...jam 10.30... jam 12.20... berbuka je la.. xleh thn

5y trước

Sama mcm saya..now dh 18weeks..tp masih ada alahan..kdg2 muntah..try puasa msa 1st day..jadi heartburn..lpas tu muntah angin..seharian lemah longlai..lepas tu tak puasa dh..😅

tc mommy kalau tak mampu buka tau😍 ce try buat air nabeez rendaman kurma tu. ubat jgn lupa mkn. tc

5y trước

😆

hi sis..nasihat sy sis xyah posa.. bru 5w n baby need to mkn utk berkembang .. tc ya 😊

5y trước

ok smlm je puasa hari ni tak puasa dah 😅

Sama.. still fasting.. luckly xde morning sickness.. klu nak pitam jgn pksa diri..

5y trước

Alhamdulillah takde morning sickness ye. Sy ada tapi tak teruk. Ok kena observe body condition, same goes to you. 🤗

good luck mommy, kalau mampu puasa la...kalau tak larat berbuka saja.