Experience mothers, help! Badan kerap terasa panas.

I'm in my 31w & this is my 1st pregnancy. Semenjak masuk 3rd trimester ni, badan cepat terasa panas, mudah berpeluh di bahagian belakang. Bukan takat badan luaran ya, dengan terasa dalaman sekali hingga rasa kerap kali nak minum air sejuk2 😅 kadang2 kepala rasa pening2 sikit. Nak tanya, is it normal? Takut juga kurang darah tapi so far bacaan darah cantek. Ada tak ibu2 mengalami benda yang sama? #firstmom #seriusnanya #belum_ada_pengalaman

7 Các câu trả lời

normal 🤭. saya sehari 5-6x boleh mandi. pasang aircond pun ttp la panas ya. lagi2 cuaca panas skrg.