Scan baby 6 week

Ikutkan Tarık saya scan 6 week tapi bila waktu scan doktor kata kantung saya dalam 4 week. Doktor kata dalam 2 minggu datang balik untuk scan nak pastikan kantung/janin besar atau sama😭 saya risau sangat2. Ada sape2 pernah jadi mcm saya. Ke alat mesin scan tu silap. Tapi bila saya tengok kak ipar saya masa dia scan 7 bulan mcm lebih kurang saya je. Risau sgt2. Sy x pernah keluar coklat atau darah setakat ni Kiranya ok la kan.

4 Các câu trả lời

mesin scan tu xrosak, kadang tarikh yg awak bagi tu mmg xkan sm dgn yg doc scan. jumpa lg 2weeks br blh tau confirm due date, awak relaks