sakit bawah perut dan miss v

Hi. ikut calendar baru 5w tapi scan masih belum nampak apa2 lagi. Tapi normal ka sakit dibawah perut dan miss v. kalau sakit tu menyengat sangat cuma pandai dtg la sakit tu 😭#ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

banyakkan bedrest, elakkan bersama dengan suami dulu hingga week ke 10 🤗5w jarang ibu2 yang dah nampak. untuk scan better tggu 8w ke atas . bab sakit tu better take care . boleh jadi sebab penempelan dan boleh jadi ancaman keguguran 🤗 awal2 ni banyakkan bedrest, minum air kosong . dan elakkan buat kerja yang berat mahupun ringan