First time buka buku pink

If nk buka buku kt gombak tpi suami sruh balik beranak dkt kg kelantan . Mcm mne nk bagitau nurse ye ?

3 Các câu trả lời

Buka buku macam biasa kat gombak. Nanti masa buka buku tu, nurse akan tanya nak bersalin kat mana, pantang kat mana. Time ni bagi tahu terus. Kalau nurse tak tanya, awak sendiri yang beritahu. Macam saya hari pertama buka buku tu, nurse dah tanya. Terus saya beritahu

bagi tau jer kat nurse masa hujung2 trimister tu.. nak bersalin dan pantang kat kelantan

bukak je buku dkt gombak. nanti dh dekat2 nk balik kelantan bgtau misi nk bsalin dkt sana.

4mo trước

Okey tq awak